enda

Christopher Hampton

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Perfect Mothers 2013 Manus U/Spillefilm
A dangerous method 2011 Manus U/Spillefilm
Soning 2008 Manus U/Spillefilm
Mary Reilly 1996 Manus U/Spillefilm
Carrington 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Farlige forbindelser 1988 Manus U/Spillefilm
Oviri 1986 Manus DK/Spillefilm
Den gode far 1986 Manus U/Spillefilm
Konsulen - det forkerte gidsel 1983 Manus U/Spillefilm
A Doll's House 1973 Manus Arkiv film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.