enda

Christopher Holmes

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Zookeeper 2001 Klip U/Spillefilm
The last dragon 1985 Klip U/Spillefilm
Politiets hemmelige våben 1985 Klip U/Spillefilm
Staying Alive 1983 Klip U/Spillefilm
Skum, skæg og skrammel 1979 Klip U/Spillefilm
Sømmet i bund 1971 Klip U/Spillefilm
Fem lette stykker 1970 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.