enda

Christopher Lee

(1922 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The resident 2011 August U/Spillefilm
Sherlock Holmes' førstedame 1991 Medvirkende Tv-film
Mio, min Mio 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Knald i karburatoren 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 Francisco Scaramanga U/Spillefilm
Satan er løs 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Rædsels-klinikken 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg - et uhyre 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Syre sletter alle spor 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Dr. Terror 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Pisken og kroppen 1963 Medvirkende U/Spillefilm
En Hitler-læges torturkammer 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Sherlock Holmes og dødens halsbånd 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Dr. Jekylls to ansigter 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Baskervilles hund 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.