enda

Christopher Lennertz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Identity Thief 2013 Musik U/Spillefilm
Battle of the Year 2013 Musik U/Spillefilm
Think like a man 2012 Musik U/Spillefilm
Thanks for Sharing 2012 Musik U/Spillefilm
Hop 2011 Musik U/Spillefilm
De satans chefer 2011 Musik U/Spillefilm
Marmaduke 2010 Musik U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Musik U/Spillefilm
Vampires suck 2010 Musik U/Spillefilm
The Open Road 2009 Musik U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Musik U/Spillefilm
Meet the Spartans 2008 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.