enda

Christopher Lloyd

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Anastasia 1997 Rasputin (org.) U/Spillefilm
Det sidste job 1995 Pieces U/Spillefilm
Bøgernes herre 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det bli'r i familien Addams 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Familien Addams 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Rip, Rap og Rup på eventyr - Jagten på den forsvundne lampe 1990 Stemme U/Spillefilm
Springturen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden del II 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem snørede Roger Rabbit? 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Da Mr. Beanes tabte hovedet 1987 Medvirkende Tv-film
Bialy smok 1987 Jim Martin U/Spillefilm
Afsporet 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Støvsugerpiloten 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Skråt op med FBI 1979 Medvirkende Tv-film
Med rebet om halsen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.