enda

Christopher Nolan

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dunkirk 2017 Instruktion U/Spillefilm
Interstellar 2014 Instruktion U/Spillefilm
Man of Steel 2013 Producer U/Spillefilm
The Dark Knight Rises 2012 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Inception 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
The Dark Knight 2008 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
The Prestige 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Insomnia 2002 Instruktion U/Spillefilm
Memento 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Following 1998 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.