enda

Christopher Plummer

(1929 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
All the Money in the World 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Exception 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Remember 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Elsa & Fred 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Henrik Vanger U/Spillefilm
The last station 2010 Leo Tolstoy U/Spillefilm
Beginners 2010 Hal U/Spillefilm
Op 2009 Charles Muntz (org. version) U/Spillefilm
The new world 2005 Captain Newport U/Spillefilm
Ararat 2002 David U/Spillefilm
Dracula 2001 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Insider 1999 Mike Wallace U/Spillefilm
Dolores Claiborne 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Dragnet - benhårde strømere 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Den blå legende 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Forsinket alibi 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Vatikanet 1983 Medvirkende Tv-film
Mord for åben skærm 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Øjenvidnet 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Den tavse makker 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Dobbelt forræderi 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Luftens helte 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Den lyserøde panter springer igen 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der ville være konge 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Regimentets ære 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Waterloo 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Kong Ødipus 1968 Medvirkende U/Spillefilm
The Sound of Music 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Hamlet at Elsinore 1964 Hamlet Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.