enda

Chuck Jones

(1912 - 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det bedste fra hjulben del 1. 2000 Instruktion
Snurre Snup og hjulben filmen 1979 Instruktion
Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas 1966 Instruktion
Hjulben på vagt 1961 Instruktion U/Kort fiktion
Snurre som dirigent 1959 Instruktion U/Kort fiktion
Hjulben overhaler indenom 1956 Instruktion U/Kort fiktion
Vive la difference 1955 Instruktion U/Kort fiktion
Fart over feltet 1955 Instruktion U/Kort fiktion
Får på hjernen 1953 Instruktion U/Kort fiktion
Snurre Snup i arenaen 1953 Instruktion U/Kort fiktion
Bip, Bip, her kommer Hjulben 1952 Instruktion U/Kort fiktion
Fars dag 1950 Instruktion U/Kort fiktion
Ballade på Sydpolen 1950 Instruktion U/Kort fiktion
Hypokonder-katten 1950 Instruktion U/Kort fiktion
Hjulben på sporet 1949 Instruktion U/Kort fiktion
En bjørn må ha' honning 1949 Instruktion U/Kort fiktion
En duft af stinkdyr 1949 Instruktion U/Kort fiktion
Snurre Snup som astronaut 1947 Instruktion U/Kort fiktion
Stridens æble 1946 Instruktion U/Kort fiktion
Snurre Snup til udstopning 1945 Instruktion U/Kort fiktion
En hårrejsende hare 1945 Instruktion U/Kort fiktion
Snurre Snup som guldhår 1944 Instruktion U/Kort fiktion
Musen og løven 1944 Instruktion U/Kort fiktion
Inki på løvejagt 1943 Instruktion U/Kort fiktion
Ægge-tyven 1943 Instruktion U/Kort fiktion
En ægte Aristo-cat 1943 Instruktion U/Kort fiktion
Katten og guldfisken 1943 Instruktion U/Kort fiktion
Ræven, der solgte sig selv 1942 Instruktion U/Kort fiktion
Snurre Snup som tryllekunstner 1942 Instruktion U/Kort fiktion
Daffy møder Conrad 1942 Instruktion U/Kort fiktion
Sengetid 1940 Instruktion U/Kort fiktion
Elmers kæledægge 1940 Instruktion U/Kort fiktion
Godnat, Elmer Fjot 1940 Instruktion U/Kort fiktion
Daffy og hulemanden 1939 Instruktion U/Kort fiktion

Som Charles M. Jones

Title År Funktion Category
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.