enda

Chuck Norris

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Delta Force 2 1990 Medvirkende U/Spillefilm
O'Briens mareridt 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Oberst Braddock 1988 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Firewalker 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Delta Force 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Invasion U.S.A 1985 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Politiets hemmelige våben 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Missing in action 1984 Medvirkende U/Spillefilm
McQuade - den uovervindelige 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Dræber-maskinen 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Manden uden frygt 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Mænd uden nåde 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Force one - "Karateeksperten" 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Konvojen angriber 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Operation "Black Tiger" 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.