enda

Chuck Russell

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Scorpion King 2002 Instruktion U/Spillefilm
Blob 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mareridt på Elm Street 3 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Back to school 1986 Producer U/Spillefilm
Piger på sjov 1985 Produktion U/Spillefilm

Som Charles Russell

Title År Funktion Category
Eraser 1996 Instruktion U/Spillefilm
The mask 1994 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.