enda

Ciarán Hinds

(1953 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bleed for This 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Last Days in the Desert 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Closed Circuit 2013 Medvirkende U/Spillefilm
McCanick 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Ghost rider 2 2012 Roarke U/Spillefilm
Hallam Foe 2008 Julius U/Spillefilm
München 2005 Carl U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Jonathan Reiss U/Spillefilm
Veronica Guerin 2003 John Traynor U/Spillefilm
The Weight of Water 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Oscar og Lucinda 1997 Pastor Dennis Hasset U/Spillefilm
Persuasion 1995 Kaptajn Wentworth U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.