enda

Claes Olsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Shades Of Happiness 2005 Instruktion
Ketchup-effekten 2004 Executive producer U/Spillefilm
Rumgrisen 2000 Produktion U/Kort fiktion
Hvide løgne 1995 Co-producer U/Spillefilm
Store illusioner 1986 Producer U/Spillefilm
Ildsjælen 1980 Producer U/Spillefilm
Fra billede til bogstav 1978 Instruktion, Manus, Produktion, Foto U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.