enda

Claire Bloom

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Isslag 1998 Medvirkende Tv-film
Små og store synder 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Sammy og Rosie gør det 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Titanernes kamp 1981 Medvirkende U/Spillefilm
A Doll's House 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Den illustrede mand 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Charly 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Spionen, der kom ind fra kulden 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Alexander den Store 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Rampelys 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.