enda

Clara Oxholm Simonsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Postmand Per - Filmen 2014 Meera U/Spillefilm
Knorten gifter sig 2010 Stemme U/Spillefilm
Det levende slot 2004 Sypige U/Spillefilm
Frøernes spådom 2003 Frø U/Spillefilm
Karlsson på taget 2002 Børnekor U/Spillefilm
Peddersen & Findus - Fornemt besøg 2000 Lajka (da. vers.) U/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Kiki U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.