enda

Clara Schwartz

(1893 – 1955)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ta', hvad du vil ha' 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Det brændende Spørgsmaal 1943 Civil dommer DK/Spillefilm
Alle Mand paa Dæk 1942 Eva, Hartungs Kone DK/Spillefilm
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Fru Sommer DK/Spillefilm
Gaa med mig hjem 1941 Marie, viceskoleinspektør DK/Spillefilm
Den store Dag 1930 Cigararbejder Caroline, Williams datter DK/Spillefilm
Tordenstenene 1927 Den mystiske dame DK/Spillefilm
Don Quixote 1926 Hertuginden DK/Spillefilm
Lykkens Galoscher 1921 Vita DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.