enda

Clarence Nash

(1904 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Den søvnige bamse 1955 Stemme U/Kort fiktion
Anders Ands honningfarm 1955 Stemme U/Kort fiktion
En bjørn må ha' honning 1949 Stemme U/Kort fiktion
Anders And tager solbad 1949 Stemme U/Kort fiktion
Autografjægeren 1939 Stemme U/Kort fiktion
Badeliv 1939 Stemme U/Kort fiktion
Polarjægere 1938 Stemme U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.