enda

Clark Johnson

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
American Odyssey 2015 Instruktion Tv-serie
The sentinel 2006 Instruktion U/Spillefilm
S.W.A.T. - Politiets eliteenhed 2003 Instruktion U/Spillefilm
Drabsafdelingen 1993 Instruktion Tv-serie
Kun de stærke overlever 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Farlig viden 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.