enda

Claude Berri

(1934 – 2009)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Velkommen til Ch'tis 2008 Producer U/Spillefilm
Bare sammen 2007 Instruktion
Couscous 2007 Produktion U/Spillefilm
Asterix & Obelix - Mission Kleopatra 2002 Producer U/Spillefilm
Asterix & Obelix - I kamp mod Cæsar 1999 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
The escort 1999 Produktion U/Spillefilm
La reine Margot 1994 Producer U/Spillefilm
Germinal 1993 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Elskeren 1992 Producer U/Spillefilm
Uranus 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bjørnen 1988 Producer U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Manon og kilden 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tjener 1983 Produktion U/Spillefilm
Den sårede mand 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Tess 1979 Producer U/Spillefilm
Sikken far - sikken søn 1970 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Den gamle mand og drengen 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.