enda

Claude Chabrol

(1930 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
La fille coupée en deux 2007 Instruktion U/Spillefilm
Magtens rus 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
La demoiselle d'honneur 2004 Instruktion U/Spillefilm
Ceremonien 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den sorte engel 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Masker 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Et lig for meget 1985 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sidespring 1976 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det blodrøde bryllup 1973 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Doktor Popaul 1972 Instruktion U/Spillefilm
Lige før natten 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Slagteren 1970 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Terror 1970 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den utro hustru 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dyret skal dø 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Veninderne 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Champagnemordet 1967 Instruktion U/Spillefilm
Grænsefloden 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tigeren parfumerer sig med dynamit 1966 Instruktion U/Spillefilm
Den blå panter 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tigeren elsker frisk kød 1964 Instruktion U/Spillefilm
Pariserroser 1960 Producer U/Spillefilm
Fætrene 1959 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Vennerne 1958 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.