enda

Claude Lecomte

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den lille bande 1983 Foto U/Spillefilm
Så er det nu, bessefar! 1982 Foto U/Spillefilm
Ambulancen der rødmede 1970 Foto U/Spillefilm
Hvordan man stjæler en millard og slipper godt fra det. 1965 Foto U/Spillefilm
Lucky Jo - Gangsterbandens skræk 1964 Foto U/Spillefilm
Den Travle elsker 1963 Foto U/Spillefilm
I nat eller aldrig 1960 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.