enda
Person

Claude Lelouch

(1937 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Livets bedste år 2020 Instruktion U/Spillefilm
11''09''''01 - September 11 2002 Instruktion U/Spillefilm
Les misérables 1995 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
Manden og kvinden 20 år efter 1986 Instruktion U/Spillefilm
En mand og en kvinde forsvinder 1984 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Bolero 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
To er farligt 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Moliere 1978 Produktion U/Spillefilm
Manden og kvinden 1966 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
Signalementet 1964 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm