enda

Claude Lelouch

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Les misérables 1995 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
Manden og kvinden 20 år efter 1986 Instruktion U/Spillefilm
En mand og en kvinde forsvinder 1984 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Bolero 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
To er farligt 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Moliere 1978 Produktion U/Spillefilm
Manden og kvinden 1966 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
Signalementet 1964 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.