enda

Claude Rains

(1889 – 1967)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Stjålne timer 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Helvede venter 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Berygtet 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Skeffington 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Phantom of the opera 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Now, Voyager 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Smith kommer til Washington 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.