enda

Claude Renoir

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Spionen der elskede mig 1977 Foto U/Spillefilm
Guf a la carte 1976 Foto U/Spillefilm
Den franske forbindelse 2 1975 Foto U/Spillefilm
En kvindelig læges dagbog 1975 Foto U/Spillefilm
Spionkrigen 1973 Foto U/Spillefilm
Kuppet 1971 Foto U/Spillefilm
De vilde ryttere 1971 Foto U/Spillefilm
Knald, fald og revolution 1971 Foto U/Spillefilm
Damen i bilen med briller og gevær 1970 Foto U/Spillefilm
Paris i august 1966 Foto U/Spillefilm
Undskyld, vi flygter 1966 Foto U/Spillefilm
Vi fra gaden 1960 Foto U/Spillefilm
Vildfaren ungdom 1958 Foto U/Spillefilm
Heksejagt 1957 Foto U/Spillefilm
Elena og Mændene 1956 Foto U/Spillefilm
Lillefar skyder med skarpt 1946 Foto U/Spillefilm
Spillets regler 1939 Produktion U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1939 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.