enda

Claude Zidi

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Asterix & Obelix - I kamp mod Cæsar 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Strisser på skråplan 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Guf a la carte 1976 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Frikadellens flugt 1975 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Elise eller det virkelige liv 1969 Foto U/Spillefilm
Veninderne 1968 Foto U/Spillefilm
Lykken 1965 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.