enda

Claudette Barius

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Entourage 2015 Stills U/Spillefilm
Magic Mike XXL 2015 Stills U/Spillefilm
Independence Day: Resurgence 2015 Stillfotograf U/Spillefilm
Monumenternes mænd 2014 Stills U/Spillefilm
After Earth 2013 Stills U/Spillefilm
Mit liv med Liberace 2013 Stills U/Spillefilm
Magic Mike 2012 Stills U/Spillefilm
Contagion 2011 Stills U/Spillefilm
Haywire 2011 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.