enda

Claudette Colbert

(1903 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brud til salg 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Før det dages 1948 Medvirkende U/Spillefilm
I morgen og for evigt 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Flammer over Mohawk 1939 Lana U/Spillefilm
Rolf Blaaskægs ottende kone 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Frøken Doktor 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Cleopatra 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Et eventyr i junglen 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Korsets tegn 1933 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.