enda

Claudia Cardinale

(1938 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vinteren 54 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Besat af en drøm 1982 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Fitzcarraldo 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Napoleons budbringer 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det røde telt 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Vestens hårde halse 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Det store Wildwestshow 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Den lyserøde panter 1964 Medvirkende U/Spillefilm
8 1/2 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Leoparden 1962 Angelica Sedara/Bertiana U/Spillefilm
Cartouche 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Sorte strømper 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Milliardkuppet i Milano 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.