enda

Claudie Ossard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Selv i de bedste hjem 2012 Producer U/Spillefilm
Coco Chanel & Igor Stravinsky 2009 Producer U/Spillefilm
De fortabte børns by 1995 Producer U/Spillefilm
Arizona dream 1991 Producer U/Spillefilm
Delicatessen 1990 Producer U/Spillefilm
Betty Blue - 37,2 om morgenen 1986 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.