enda

Claus Bering

(1919 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mælkebøtten 1991 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Arsukfjorden 1990 Instruktion DK/Dokumentarfilm
At dræbe for at leve 1985 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Biologisk bekæmpelse 2 1984 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Biologisk bekæmpelse 1 1984 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Kokassen 1983 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd, Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Padder 1982 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Bierne 1982 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Befrielsesbilleder 1982 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Kort fiktion
Cyklen 1980 Instruktion, Speaker, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Mølle og brødfabrik 1980 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Koen 1980 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Insekterne 1979 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Mellem Furesøen og Øresund 1978 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Den grønbenede rørhøne 1978 Instruktion DK/Dokumentarfilm
I panser og pladde 1 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
I panser og pladde 2 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dunhammeren 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Gifttyden 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Skytten 1977 Kirkeklokkeekspert DK/Spillefilm
Carl von Linnés blomst 1972 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Egetræet 1972 Instruktion, Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
Gedehamsene 1972 Instruktion, Manus, Foto, Speaker DK/Dokumentarfilm
Græshoppernes sang 1972 Instruktion, Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
En skovsø 1972 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
At botanisere 1972 Instruktion, Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
Hermafroditter 1972 Instruktion, Speaker, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
En fuglefjer 1972 Instruktion, Speaker, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Fårekyllingerne 1972 Instruktion, Speaker, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Et blad 1972 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Hekseægget 1972 Instruktion, Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
Snogens bevægelser 1972 Instruktion, Speaker, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Blishønen Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.