enda

Claus Bigum

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Simon & Malou 2009 Poul DK/Spillefilm
Baby Doom 1998 Ekspedient i Family World DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Bedemand DK/Spillefilm
Kys en solsort 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Filmskolen 1995 Medvirkende Tv-film
Eventyret om borgen bag tågen 1992 Stemme DK/Kort fiktion
Høfeber 1991 Betjent der anholder Henriksen DK/Spillefilm
Duksedrengen 1989 Lærer Tv-serie
Borgerlig lykke 1971 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.