enda

Claus Buchardt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
It's all about love 2002 Grip DK/Spillefilm
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Grip Tv-serie
Den blinde maler 2000 Grip Tv-film
Skjulte spor 2000 Fotografassistent Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Grip Tv-serie
Bølle-Bob 1998 Grip DK/Spillefilm
Time out 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Grip, Belysningsassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Lys DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.