enda

Claus Hesselberg

(1948 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den kroniske uskyld 1985 Matematiklærer DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Festdeltager DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Værtshusgæst DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Skoleelev DK/Spillefilm
Kære Irene 1971 Tilstedeværende ved abortdiskussion DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Skoleelev DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.