enda

Claus Lykke

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Remix 2008 Fotografassistent DK/Spillefilm
All About Anna 2005 Cheffotograf DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
1+1=2 2003 Foto DK/Kort fiktion
Stressless 2003 Lys DK/Eksperimentalfilm
Stum 2003 Belyser DK/Kort fiktion
På fremmed mark 2000 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Tobeornottobe 1998 Foto DK/Eksperimentalfilm
Nattens engel 1998 Lyssætter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.