enda

Claus Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Perforama 2002 Lyd Tv-serie
Livet mellem husene 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Antenneforeningen 1999 Lyd DK/Kort fiktion
At gå op ad væggen 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Supermaterialisme 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Bella min Bella 1996 Rekvisitør DK/Spillefilm
Forsmåelse 1995 Lyd, Tonemester DK/Dokumentarfilm
Operation Cobra 1995 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tvangsritualer 1993 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.