enda

Claus Ploug

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Laslos tema 1998 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Laslo's Tema 1997 Instruktion
Epilogue 1990 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Opbrud 1988 Instruktion DK/Spillefilm
Capella 1987 Gæst DK/Kort fiktion
Elise 1985 Instruktion DK/Spillefilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Fugleskræmslet 1981 Instruktion DK/Kort fiktion
Elskeren 1979 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.