enda

Claus Sisseck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De forbandede år 2019 2. fotograf DK/Spillefilm
Team Albert 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 2. fotograf DK/Spillefilm
Villads fra Valby 2015 Fotograf DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 2. fotograf DK/Spillefilm
Tarok 2013 Fotograf DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 2. fotograf DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 2. kameraassistent, 2. unit Tv-serie
Krummerne - så er det jul igen 2006 Fotograf DK/Spillefilm
Trafikdengsen 2001 Kameraoperatør Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Kameraoperatør Tv-serie
Hotellet 2000 Fotograf Tv-serie
Anna 2000 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Seth 1999 Foto DK/Kort fiktion
Solen er så rød 1999 Foto DK/Kort fiktion
GUFOL-Mysteriet 1997 Foto Tv-serie
Container Conrad 1996 Fotograf Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.