enda

Claus Weeke

(1936 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De flyvende djævle 1985 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Historien om en moder 1979 Instruktion, Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Hjerter er trumf 1976 Gæst, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Skagen 72 1973 Instruktion, Produktion DK/Dokumentarfilm
Alice i eventyrland 1972 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.