enda

Clayton R. Hartley

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Big Short 2015 Scenograf U/Spillefilm
Familien Miller... langt over grænsen 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Overscoring 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Other Guys 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Semi-Pro 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
American Pie - The Wedding 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.