enda

Clint Eastwood

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Mule 2019 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
The 15:17 til Paris 2018 Instruktion U/Spillefilm
Miraklet på Hudsonfloden 2016 Instruktion U/Spillefilm
Jersey Boys 2014 Instruktion U/Spillefilm
American Sniper 2014 Instruktion U/Spillefilm
Trouble with the Curve 2012 Gus, Producer U/Spillefilm
J. Edgar 2011 Instruktion, Musik, Producer U/Spillefilm
Invictus 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Hereafter 2010 Instruktion, Musik, Producer U/Spillefilm
Gran Torino 2009 Instruktion, Walt Kowalski, Producer U/Spillefilm
Changeling 2008 Instruktion, Musik, Producer U/Spillefilm
Flags of our fathers 2006 Instruktion, Produktion, Musik U/Spillefilm
Letters from Iwo Jima 2006 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Million Dollar Baby 2004 Instruktion, Frankie Dunn, Produktion, Musik U/Spillefilm
Mystic River 2003 Instruktion, Produktion, Musik U/Spillefilm
Blood Work 2002 Instruktion, Terry McCaleb, Producer U/Spillefilm
Space Cowboys 2000 Instruktion, Frank Corvin, Produktion, Musik U/Spillefilm
Clint Eastwood: Out of the Shadow 2000 Medvirkende Tv-dokumentar
True Crime 1999 Instruktion, Steve Everett, Produktion U/Spillefilm
Absolute Power 1997 Instruktion, Luther Whitney U/Spillefilm
Midnat i det gode og ondes have 1997 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Broerne i Madison County 1995 Instruktion, Robert Kincaid, Producer U/Spillefilm
A Perfect World 1993 Instruktion, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Lige på kornet 1993 Medvirkende U/Spillefilm
De nådesløse 1992 Instruktion, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Hvid jæger, sort hjerte 1990 Instruktion, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Koldt bly og varme øretæver 1990 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Pink Cadillac 1989 Tommy Nowak U/Spillefilm
Bird 1988 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dødsspillet 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Elitesoldaten 1986 Instruktion, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Pale Rider 1985 Instruktion, Produktion, Medvirkende U/Spillefilm
Vanessa in the Garden 1985 Instruktion Tv-film
City Heat 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Strømer på stregen 1984 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Dirty Harry vender tilbage 1983 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Firefox 1982 Instruktion, Produktion, Medvirkende U/Spillefilm
Bronco Billy 1980 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Seje bøffer og hårde bananer 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Flugten fra Alcatraz 1979 Frank Morris U/Spillefilm
Bankekød til slemme drenge 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Pansernæven 1977 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Øje for øje 1976 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Dirty Harry renser ud 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Kold hævn 1975 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Thunderbolt 1974 Medvirkende U/Spillefilm
En fremmed uden navn 1973 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Hun hed Breezy 1973 Instruktion U/Spillefilm
Dirty Harry går amok 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Joe Kidd 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Mørkets melodi 1971 Instruktion U/Spillefilm
Dirty Harry 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Een mand - syv kvinder 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Kellys helte 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Han kom - han så - han skød 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Naar guldfeberen raser 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Coogan's Bluff 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Klyng dem op 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Ørneborgen 1968 Lt. Morris Schaffer U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Joe U/Spillefilm
Hævn for dollars 1965 Medvirkende U/Spillefilm
En nævefuld dollars 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.