enda

Clint Mansell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Noa 2014 Musik U/Spillefilm
Moon 2010 Musik U/Spillefilm
Black Swan 2010 Musik U/Spillefilm
Faster 2010 Musik U/Spillefilm
The wrestler 2009 Musik U/Spillefilm
Helt sikkert... måske 2008 Musik U/Spillefilm
Smokin' Aces 2007 Musik U/Spillefilm
Trust the man 2006 Musik U/Spillefilm
The fountain 2006 Musik U/Spillefilm
Doom 2005 Musik U/Spillefilm
Sahara 2005 Musik U/Spillefilm
11:14 2003 Musik U/Spillefilm
Requiem for a Dream 2000 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.