enda

Colin Farrell

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dumbo 2019 Stemme U/Spillefilm
Roman J. Israel, Esq. 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Beguiled 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Killing of a Sacred Deer 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Fantastiske skabninger og hvor de findes 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Lobster 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Winter's Tale 2014 Peter Lake U/Spillefilm
Dead Man Down 2013 Victor U/Spillefilm
Skovens hemmelige rige 2013 Ronin U/Spillefilm
Total Recall 2012 Douglas Quaid/Hauser U/Spillefilm
Fright night 2011 Jerry U/Spillefilm
De satans chefer 2011 Bobby Pellitt U/Spillefilm
The Way Back 2010 Valka U/Spillefilm
Ondine 2009 Medvirkende U/Spillefilm
In Bruges 2008 Ray U/Spillefilm
Pride and Glory 2008 Jimmy Egan U/Spillefilm
Cassandra's Dream 2007 Terry Blaine U/Spillefilm
Miami Vice 2006 Sonny Crockett U/Spillefilm
The new world 2005 Captain Smith U/Spillefilm
Alexander 2004 Alexander den Store U/Spillefilm
A home at the end of the world 2004 Bobby Morrow (1982) U/Spillefilm
interMission 2003 Lehiff U/Spillefilm
The Recruit 2003 James Clayton U/Spillefilm
S.W.A.T. - Politiets eliteenhed 2003 Jim Street U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Stu Shepard U/Spillefilm
Hart's War 2002 Løjtnant Thomas W. Hart U/Spillefilm
Minority Report 2002 Detektiv Danny Witwer U/Spillefilm
Tigerland 2000 Bozz U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.