enda

Colin Firth

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kursk 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Mary Poppins vender tilbage 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Genius 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Kingsman: The Secret Service 2015 Harry Hart U/Spillefilm
Magic in the Moonlight 2014 Stanley U/Spillefilm
The Railway Man 2013 Eric U/Spillefilm
Arthur Newman 2012 Medvirkende U/Spillefilm
A single man 2010 George U/Spillefilm
Kongens store tale 2010 King George VI U/Spillefilm
A christmas carol 2009 Fred U/Spillefilm
Nanny McPhee - den fortryllende barnepige 2005 Cedric Brown U/Spillefilm
Den nøgne sandhed 2005 Vince Collins U/Spillefilm
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Mark Darcy U/Spillefilm
Pige med perleørering 2003 Johannes Vermeer U/Spillefilm
Love Actually - Kald det kærlighed 2003 Jamie U/Spillefilm
Bridget Jones' dagbog 2001 Mark Darcy U/Spillefilm
Fodboldfeber 1997 Paul Ashworth U/Spillefilm
Stolthed og fordom 1995 Hr. Darcy Tv-serie
Performance: The Deep Blue Sea 1994 Medvirkende Tv-film
Valmont 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Landet uden nåde 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.