enda

Colin Wilson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
John Carter 2012 Producer U/Spillefilm
München 2005 Produktion U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Produktion U/Spillefilm
Terminator 3 - Rise of the Machines 2003 Produktion U/Spillefilm
Tomb Raider 2001 Produktion U/Spillefilm
The Haunting - Hjemsøgt 1999 Produktion U/Spillefilm
Amistad 1997 Produktion U/Spillefilm
The Lost World: Jurassic Park 1997 Producer U/Spillefilm
Casper 1995 Producer U/Spillefilm
Indiana Jones og det sidste korstog 1989 Klip U/Spillefilm
Hvem snørede Roger Rabbit? 1988 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.