enda

Connie Meiling

(1930 - )

Barneskuespiller i 1930'erne. Gift med forfatteren Mogens Linck (1912-1988). Senere arbejde som grafisk tegner, blandt andet af Danmarks Radios logo 1964.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hr. Petit 1948 Pige på kostskole DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Lille Anna DK/Spillefilm
Svensson ordnar allt! 1938 Mary, Charles Svenssons datter U/Spillefilm
Den mandlige Husassistent 1938 Krølle, Erik og Ingers datter DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Connie, viceværtens plejedatter DK/Spillefilm
Inkognito 1937 Medvirkende DK/Spillefilm
Panserbasse 1936 Lille Connie DK/Spillefilm
Snushanerne 1936 Fisker Mortensens Steddatter DK/Spillefilm
Kidnapped 1935 Connie DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.