enda

Conny Malmqvist

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Punk Voyage 2017 Komponist U/Dokumentarfilm
Big Boys Gone Bananas 2013 Komponist DK/Dokumentarfilm
Burma VJ - reporter i et lukket land 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Doxa 2005 Komponist U/Spillefilm
Det store gennembrud 2000 Musik U/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.