enda

Conny Nielsen

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Øjeblikket 2015 Producerassistent DK/Kort fiktion
Mikado 2014 Producer DK/Kort fiktion
Liv 2013 Producer DK/Kort fiktion
Alkymisten 2013 Producer DK/Kort fiktion
Corporate Communication 2013 Co-producer DK/Kort fiktion
We Are Human After All 2012 Producer DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Producer DK/Kort fiktion
Forårsminder 2012 Producer DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Et sikkert sted 2011 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.