enda

Conrad Buff

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Snow White and the Huntsman 2012 Klip U/Spillefilm
Luftens sidste mester 2010 Klip U/Spillefilm
Terminator Salvation 2009 Klip U/Spillefilm
The Happening 2008 Klip U/Spillefilm
Shooter 2007 Klip U/Spillefilm
Get rich or die tryin' 2005 Klip U/Spillefilm
Kong Arthur 2004 Klip U/Spillefilm
Anchorman 2004 Klip U/Spillefilm
Tears of the Sun 2003 Klip U/Spillefilm
Antwone Fisher 2002 Klip U/Spillefilm
Training Day 2001 Klip U/Spillefilm
Thirteen Days 2000 Klip U/Spillefilm
Arlington Road 1999 Klip U/Spillefilm
Titanic 1997 Klip U/Spillefilm
Dante's peak 1997 Klip U/Spillefilm
Species 1995 Klip U/Spillefilm
Livsfarlig løgn 1994 Klip U/Spillefilm
The getaway 1994 Klip U/Spillefilm
Jennifer - det 8. offer? 1992 Klip U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Klip U/Spillefilm
Nr. 5 lever stadig 1988 Klip U/Spillefilm
Spaceballs - rumnødderne 1987 Klip U/Spillefilm
Kniven er det eneste vidne 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.