enda

Conrad Eugén

(1906 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En straffesag 1955 Medvirkende DK/Kort fiktion
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Fra den gamle købmandsgård 1951 En repræsentant DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Penge som Græs 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Sømand, der kan lide hvalp med plet DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.