enda

Conrad L. Hall

(1926 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vejen til Perdition 2002 Foto U/Spillefilm
American Beauty 1999 Foto U/Spillefilm
Civil Action 1998 Foto U/Spillefilm
Jennifer - det 8. offer? 1992 Foto U/Spillefilm
Hvis sandheden skal frem 1991 Foto U/Spillefilm
Tequila sunrise 1988 Foto U/Spillefilm
Den sorte enke 1987 Foto U/Spillefilm
Marathonmanden 1976 Foto U/Spillefilm
På farlig patrulje 1973 Foto U/Spillefilm
Fat city 1972 Foto U/Spillefilm
Butch Cassidy and the Kid 1969 Foto U/Spillefilm
Duel i Stillehavet 1968 Foto U/Spillefilm
Med koldt blod 1967 Foto U/Spillefilm
Skrappe Luke 1967 Foto U/Spillefilm
Harper, privatdetektiv 1966 Foto U/Spillefilm
The Professionals 1966 Foto U/Spillefilm
Rodløs ungdom 1964 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.