enda

Conrad Veidt

(1893 – 1943)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tyven fra Bagdad 1946 Medvirkende U/Spillefilm
De Tolv Klinger 1929 Medvirkende U/Spillefilm
Elskovs Magt 1921 En blind maler U/Spillefilm
Ud af det gyldne Bur 1920 Christian Wahnschaffe U/Spillefilm
Verdensbrand 1920 Christian Wahnschaffe U/Spillefilm
Der Reigen 1920 Peter Karvan U/Spillefilm
Kurfürstendamm 1920 Fanden U/Spillefilm
Dr. Caligaris Kabinet 1919 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.